Lundsvågen naturskole

FAMILIEDAG

EVENT

Alle vet hvor viktig det er at de ansatte trives. Og hva kan vel skape mer trivsel enn å samle de ansatte med familier til en innholdsrik dag i vannkanten.

På Lundsvågen kan du komme med små eller store grupper. Vi har plass til mange. Våre ansatte har lang erfaring som lærere ved naturskolen, og legger til rette for at alle får utfolde seg innenfor trygge rammer. Det meste er mulig. Ta kontakt!

.6 Dette kan en familiedag inneholde:

*    Lage fiskesnøre med barnas navn, med påfølgende fiskekonkurranse.

*     Fangsten fra brygga kan barna legge i akvariet vårt.

*     Trekking av garn, ruser og teiner.

*     Turer i robåt, kano eller trøbåt.

*     Minigolf

*     Bordtennis, bondesjakk, maksisjakk og gateludo.

*     Lekedammer og aktivitetsbygg er blant favorittene til de minste.

*     La barna slippe fantasien løs i vår sjørøverskute på land. Kaptein Pysefant, ekte sjørøverkaptein, dukker opp med "ei heilt

*     forrektige" sjørøverskute og tar barna med på tokt.

*     Eldre barn tas med på tur i vår tøffe skjærgårdsjeep, eller får en tur på bananbåten.

*    Måltidet er alltid et høydepunkt. Våre kokker tilbereder nydelig mat som passer for både store og små.

Lundsvågen naturskole

Kisteneset 31